Lejeboliger under Aastrup Kloster

Det grevelige Dannemandske Stifts lejeboliger har de sidste 200 år været rammen om et fællesskab for mennesker, som har haft deres liv og virke på Aastrup Kloster. Boligerne var en del af lokalsamfundet og husede Aastrup Klosters medarbejdere, der var beskæftigede med landbrug, skovbrug, gartneri, jagt og administration.

Der rådes over godt 25 lejemål, hvoraf ca. halvdelen er i størrelsesordenen 90-100 m2 og resten er større.

De ligger alle i smukke omgivelser og blot fem-ti minutters kørsel fra motorvejen til København hhv. Kalundborg samt til Hvalsø hhv. Tølløse med skole og børneinstitutioner. Fra Hvalsø og Tølløse går der regionaltog til Holbæk, Kalundborg, Roskilde og København (45 min).

Ledige boliger bliver opslået på de gængse hjemmesider (boligportal.dk; lejebolig.dk).

Man er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på vores mailadresse: post@aastrupkloster.dk eller via kontaktformularen. Man bedes oplyse om familieforhold, ønsker om boligstørrelse, huslejeniveau samt om evt. dato for indflytning.

Der rådes tillige over enkelte lejemål, der primært kan anvendes til lager eller opbevaring. Der er p.t. ingen ledige lokaler, men send evt. en ansøgning jf. ovenfor.